مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام - وقت نظارت به لحاظ عدم انقضاء مهلت مقرر/ اعطايي تجدید

سلام وقت بخیر، بنده در یک پرونده محکوم شدم و دیه برای بنده صادر شد و ذکر شد که تا 1 سال پس از اتفاق رخ داده شده باید نسبت به پرداخت ان اقدام کنم حالا که چند روزی بیشتر به اتمام وقت بنده نمانده است در قسمت اطلاع رسانی پرونده که چک کردم با این پیام مواجه شدم (لازم به ذکر است بنده هم در یک ماه گذشته علیه ایشان شکایتی تنظیم کردم ) ؛

در تاریخ 1402/03/16 وقت نظارت به لحاظ عدم انقضاء مهلت مقرر/ اعطايي تجدید و برای تاریخ 1402/05/08 تعیین گردید

ممنون می‌شوم اگر راهنمایی کنید که این به چه معنی هستش آیا مهلت بنده تمدید شده و یا خیر فرصت دیگری برای پرداخت دیه ندارم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

وقت نظارت تمدید شده است و دادرس نهایتاً تا آن تاریخ یعنی 8 مرداد ماه به شما مهلت اقدام جهت پرداخت داده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا مبلغ ‌محکوم به ، قسطی گردد