مشاوره حقوقی رایگان - کتک و قصد جون خواهر

سلام لطفاراهنمایی کنیدمن27سالمه وباخانوادم زندگی میکنم برادرکوچیکم همیشه بهمون توهین میکنه من طلاق گرفتم یکبارخواهرموکبودمیکنه یکبارمن امروززدگوشم تاالان گوشم دردمیخوام بره زندان ک دیگ نبینیمش پدرم فوت شده هممون بریدیم ازش دیگ قصدجونمون روکرده تعقیردین داده مثل داعشی هاشده بخداهمیشه یاچاقوپیششه یامیله ک ماروبکشه مامانم ازدستش قلبش ضعیف شده میخوام شکایت کنم امانگرانم بگن خانم دیه بده امضاکنه دیگ اینکارونکنه من اینجوری نمیخوام چون اگ برگرده خونه مستقیم ماروکشته دیگ میخوام بره زندان اگ میدونیدشکایت کنم میندازنش ک فردابرم دادگاه وپزشک قانونی

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به هر حال اگر بابت ضرب و جرح و توهین هم زندانی شود مجدد بر میگردد و به قول خودتان به شما آسیب می رساند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید شکایت نمایید ولی ممکن است مجازات حبس تعیین نگردد