مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه برگ سبز خودرو توسط فروشنده حواله خودرو

سلام.اینجانب یک حواله یکساله خودرو از آشنا با پیشنهاد خودشان بدون دریافت پول جهت حواله ثبت نام کردم. ایشان فقط یک اقرارنامه دادن که اجازه فک پلاک و تحویل خودرو هست و مالکیت رو از خودشون سلب کردن و گفتن ثمن معامله دریافت شده و حق درخواست هیچ مبلغی رو ندارن .بعد تحویل خودرو توسط اینجانب ایشان از دادن برگ سبزخوداری کرده و طلب مبلغ زیادی پول در برابر دادن برگ سبز کردن. از دادن پول خوداری کردم و شکایت کردم چون مبلغ خرید خودرو را واریز کرده بودم ولی از کارت دیگری بجز کارت بانکی خودم به حساب ایشان واریز شده .پرینت حساب و پیامک ها ارسال مبلغ به حساب ایشان تحویل وکیلم شده. ولی ایشان شکایت کردن که من پولی دریافت نکردم و درخواست ابطال معامله رو کردن .خودرو از ابتدا در رهن شرکت خوددو ساز نبوده اگر معامله ابطال بشه ثمن معامله رو به خریدار خودرو میدن یا نرخ خودرو به قیمت روز بازار؟خسارت وارده توسط واگذار کننده حواله به خریدار به علت عدم ارائه برگ سبز در نظر گرفته می شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است توافق نمایید
طبق قانون فروش و انتقال حواله خودرو باطل است و