مشاوره حقوقی رایگان - قوانین مجتمع های تجاری

با سلام
بنده مالک یک واحد تجاری هستم سوالم اینه که هنوز بعد از 3 سال برای ملک من و سایر ملک های این مجتمع تجاری سندی صادر نشده و سازنده مجتمع مدعی این هست که مالک تمامی مشاعات از جمله ( پارکینگ،فضای راهروها با اجاره دادن به کانترهای اجاره ای و فضای مرکزی مجتمع به عنوان کافی شاپ و ...) هست آیا ادعای وی قانونی هست و میتواند برای این فضاها سند تهیه کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
مشاعات متعلق به تمام ‌مالکان است

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

مشاعات مجتمع تجاری به همه مالکین تعلق دارد و حرف سازنده غیر قانونی است