مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات ساختمان نوساز خریداری شده

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان نوساز 2 سال ساخت ولی کلید نخورده از سازنده خریداری کردم که با مشکلاتی در ساختمان مواجه شدیم. الان هم کمتر از یکسال از خرید ساختمان، آب از کف حمام به واحد پایینی نفود کرده و به آنجا آسیب رسانده است. سازنده چند هفته است که به دلایل مختلف بررسی مشکل را به تعویق انداخته است. آیا با شکایت از سازنده میتوان به نتیجه رسید؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا باید تمام ایرادات مربوط به آپارتمان را در قالب تامین دلیل کارشناسی کنید سپس دادخواست مطالبه جبران خسارت از سازنده به نمایید البته بستگی به قرارداد و نحوه توافقات شما نیز دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ابتدا تامین دلیل نمایید
و سپس دادخواست اقامه کنید