مشاوره حقوقی رایگان - بدهی به رباخوار

سلام من صد ملیون نزول کردم پارسال برج 4تا الان 80ملیون بهش دادم یه چک هشتاد میلیونی دستش دادم برگشت زده میخواد حکمشو بگیره چک از پدرمه میگم یه چک دوماهه از خودم میدم همون 80تومن سود نمیدم می‌گند نه با سودی چک از یکی دیگه بیار چیکار باید بکنم میتونم برم دادگاه بگم قسطیش کنند

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مدارک شما باید بررسی گردد همچنین چک های صادره و واریز و پرداخت ها اگر مدارک کامل باشد می‌توانید شکایت رباخواری از ایشان بکنید به همراه شهود و مدارکی اگر دارید
اگر مبلغ 100 میلیون تومان دریافت کردید را ایشان مدرکی ندارند 80 میلیون تومانی را که از پارسال تا به الان بهشون دادید با آن چکه 80 میلیونی تهاتر می گردد کافیست دادخواست مطالبه وجه بدهید در غیر این صورت در مقابل دارنده چک ایرادات این چنینی پذیرفته نمی شود و شما محکوم به پرداخت هستید صرف صدور چک نشان از بدهی دارد که باید پرداخت شود و هیچ ایراد و بهانه پذیرفته نمی شود