مشاوره حقوقی رایگان - نصب برج خنک کننده در پشت بام تاسیسات

با سلام. در یک مجتمع مسکونی 260 واحدی زندگی می کنم. با توجه به خرابی تاسیسات مجتمع، بازسازی تاسیسات در مجمع عمومی مصوب شد. پس از گذشت چند ماه و انجام عملیات بازسازی، نیازمند به نصب دو عدد برج خنک کننده جدید در مجتمع می باشد.
برجهای خنک کننده خریداری شده و برای محل نصب آن توسط مهندسین سازه، پشت بام تاسیسات جانمائی و مقاوم سازی گردیده است.
در هنگام نصب چند نفر از ساکنین با عملیات نصب برج ها بر روی محل مشخص شده، مخالفت می نمایند.
لطفا راهنمایی بفرمائید آیا در صورت مخالفت این افراد، امکان نصب تجهیزات بر روی پشت بام موتورخانه می باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .تصمیمات با توجه به تعداد واحدها تشکیل مجمع عمومی بوده .مخالفت تعداد اندک تاثیر گذار نبوده

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تصمیمات آن ساختمان فقط با مصوبات مجمع میباشد و مخالفت افراد خارج از هیئت مدیره تاثیر گذارنمیباسد