مشاوره حقوقی رایگان - نصب اسپیلیت

سلام طبقه یک زندگی میکنم و خود برق اسپلیت که از قبل برق کشی بود روی نمای خانه قرار داشت و ما هم چون برق اونجا بود اسپلیت رو نصب کردیم الان صاحب خانه خواهان غرامت است ایا مجاز هست غرامت بگیرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالکین حق نصب اسپیلت در نمای ساختمان را ندارند و در صورت شکایت هر یک از مالکین باید جمع بشه.