مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

سلام و عرض ادب
با همسر و دختر 15 ساله ام در حال زندگی در خانه مستاجری هستیم، همسرم درخواست مهریه کرده و ارزیاب آمده.
فقط یک ملک قدیمی پدری داریم که اجاره داده ایم و از کرایه آن، اجاره خانه فعلی که ساکن هستیم را پرداخت میکنیم. ایشون درخواست طلاق هم ندارند و یک سال هست عدم تمکین هم دارند. بیماری شدید افسردگی هم دارند (درحد خطرناک)
بصورت مشاع هست و اجاره بین خواهران و برادر تقسیم می‌شود و جدیدا هر کدام سند تک برگ گرفته ایم.
برای خرج و مخارج هم در اسنپ کار میکنم.
میخواهم درخواست اعسار بدهم که این ملک جزو مستثنیات هست. چه کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
سهم الارث شما از ماترک پدری ، اصولا جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف است مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سهم الارث شما توقیف میشود و زوجه میتواند بابت مهریه آن را مطالبه نماید مگر انتقال دهید