مشاوره حقوقی رایگان - استرداد بیعانه

با سلام و عرض ادب بنده مبلغی به عنوان بیعانه به مشاور املاک بابت رهن یک واحد آپارتمان دادم ولی هیچ نوشته ای یا قراردادی نوشته نشده و من روزی که صاحب خانه برای بستن قرارداد میخواست به بنگاه بیاید نیم ساعت قبلش اعلام پشیمانی کردم حالا مشاور املاک این مبلغ را به عنوان ضرر و زیان و حق الزحمه نگه داشته است لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

درود. ابتدا به اتحادیه رفته و طرح شکایت کنید سپس اظهارنامه به بنگاه در خصوص استرداد وجه دهید سپس شکایت کیفری در دادسرا علیه متصدی بنگاه طرح نمایید.

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

میتونید شکایت کنید ابتدا از اتحادیه املاک بعد از شورای حل اختلاف. احتمال زیاد وقتی با اتحادیه برید پول شما مسترد میشه