مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مکانیک و حتی صنف

سلام.مهرامسال ماشین توکسی پژو 405 رو بردم پیش
ی مکانیک جوان تازه مکانیک مغرورو بیسوادو صفحه کلاچ والئو نو رو دادم ببنده. ازاونجایی ک بعد فهمیدم خیلی بیسواد و مغروره خیلی مواظب بودم.ماشینو ک بست پولو دادم راه افتادم دیدم ماشین زوزه میکشه. رفتم پیشش نشست و صدارو بطور کل کتمان کرد ک نمیشنوم. بعد دوسه روز صدا قطع شد و بعد ی مدت دیدم فلایویل روغنیه.بردم پیشش گفت درب سوپاپ نشتی داره میاد میزنه روغنی میشه.خلاصه این ماجرا تا 6 ماه بیش از ده بار من رفتم اقا ازونجاییکه تجربه دادگاهی داشت منو مشمول مرور زمان کرد چون فهمید چه گندی زده.منم دیگه مشعول کارم بود نمیشد هیول کنم برم اونجا اونم دست بسرم کنه .بعد شش مای دیدم دیگه صداهای عجیب و لرزش افتاده بجان ماشین.رفتم باهاش درگیر لفظی شدم و اول گفت بیار باز کنم ولی زرنگیکرد و فردا صبح گفت نصفه پولو میدم ببر جای دیگه درست کن من دیدم داره زرنگی میکنه گفتم باید کاملشو بدی اونم همینو میخاست ک من ببرم جای دیگه از سرش واشه چون چندین بار شکایت شده بود ازش منو تحریک کرد ک نصف پول بده و... خلاصه بردم باز کردم دیدم صفحه کلاچ نو داغون و سوختست .مشکل این بود ک قیفی گیربکسو عوض کرده و شافت گیربکس بهر علتی لقی داشت یا براثرهم محور نکردن شافت و موتور در حد حتا یک میلیمتر باعث خلاصی شافت شده یا اصلا شافت خلاصی داشته واسکازین از بغل قیفی اومده اینور و باعث نابودی صفحه کلاچ ک الان 5 یا 6 تومن شده .و خرابی گیربکسم شده.ب تعمیرکار گفتم جلوی نشتی روغنو بگیربقیه رو همونجری داغون و سوخته ببند من برم شکایت کنم. الان صنف میگه هم دیر اومدی هم نباید باز میکردی .حق من ضایع شده ب همین راحتی. میگم من هدفم درست کردن بود و اگر با یکی دو تومن حل میشد تمام بود ولی وقتی باز کردم فهمیدم خیای خرج داره ک اومدم شکایت . حالا بنظر شما میتونم در دادگاه ثابت کنم این ماجرا از سهل انگاری مکانیک بوده؟ بیش از ده بار رفتم پیش مکانیک میگفتم ایراد کارتو بگیر ولی اصلا گوش نمیداد. الان گیربکس میگن باید عوض شه چون زوزه شدید داره و صفحه کلاچم داغونه راهنمایی کنید خواهشن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از طریق تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید.