مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مکانیک

سلام.خسته نباشید. برای تعمیر موتور به میکانیکی مراجعه کردم و مکانیک موتور ماشین را تعمیر اساسی کرد اما بعد از کمتر از سه ماه موتور ماشین دوباره همان ایراد را پیدا کرد بعد از شکایت به شورای حل اختلاف و بازدید 4 کارشناس مکانیک را مقصر دانستن. و دررای اول شورای حل اختلاف مکانیک را مقصر دانستن اما بعد از اعتراض خود مکانیک پرونده به دادگاه اسلامشهر رفت و رئیس شعبه بدون در نظر گرفتن رای کارشناس ها و رای شورای حل اختلاف ،مکانیک را تبرئه کرد و دررای نوشته: خسارت ناشی از عدم تعهد صحیح خودرو وسیله نقلیه می باشد که با توجه به ارکان مسئولیت غیر قراردادی که عبارتند از فعل زیانبار و ورود ضرر و رابطه علیت و تطبیق آن با خواسته خواهان عدم رفع نقص موجودموجب ورودخسارت نشده است ، حکم بر بی حقی خوانده صادرمی گردد.وحکم راقطعی کرده است. حال می خواهم بدانم وقتی 4 کارشناس تایید کردن که مقصر میکانیک است و به اینجانب ضرر زده است چرا قاضی چنین حکمی را داده و من باید چه کار کنم با تشکر

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

وکیل بگیریدتت درمرحله تجدیدنظر به شما کمک کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

رای نهایی را کارشناس نمی‌دهد پرونده شما مسئولیت مدنی است که ارکان خاص مربوط به خود را دارد و باید مشخص است که این ضرر منتسب مکانیک است اگر رای قطعی شده است دیگر نمی‌توان کاری کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بر اساس محتویات پرونده رای صادر کرده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام رای صادر شده است و قطعی گردیده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به رای صادره اعتراض کنید