مشاوره حقوقی رایگان - تخمین مبلغ دیه تعلق گرفته شده

سلام در حادثه درگیری نظریه نهایی پزشکی قانونی به این صورت اومده که
1_جراحت حارثه پشت دست2_حارصه قدام گردن(ارش آن 1٪ از دیه کامل)3_حارصه صورت4_کبودی پشت پای چپ و بند انگشت شصت دست چپ5_تورم مچ پای چپ(ارش 0/5 نیم درصد دیه کامل)
**6_آسیب بافت اطراف ریشه دندان1 جلویی_راست که منجر به سیاه شدگی دندان مذکور گردیده و با توجه به تحلیل لثه،حادثه مورد ادعا 80٪ در ضایعه مذکور دخیل بوده..لطفا بفرمایید مورد شماره 4 که درصد ،ارش... مثل موارد دیگر مشخص ننموده آیا ارش نیم درصد مورد شماره 5 میزان مقدر واسه مورد 4 و 5 باهم هست(چون هردو مورد مربوط به یه قسمت بدن هست)؟؟
و مورد آخر شماره 6 رو هم لطفا دیه مقدر رو تخمین بزنید .. مشاورین عزیز و گرامی ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

دیه