مشاوره حقوقی رایگان - دلیل شکایت

سلام شاکی بنده طی چند مرحله از من پول گرفته برای رضایت دادن ولی اخر یک عکس لایحه رضایت که از دفاتر خدمات ارسال شده بود و دارای کد پیگیری هم بود برای من ارسال کرد ولی بعد چند ماه متوجه شدم اصلا رضایت نداده و دوباره درخواست وجه برای رضایت کرده بخوام ازش بابت پول های که گرفته شکایت کنم به جرم کلاهبرداری و سواستفاده و جعل از مدارک قضایی میشه ؟

پاسخ ها :

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام می توان کلاهبرداری شکایت کرد چون با سوءنیت قصد گرفتن دوباره وجه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بابت کلاهبرداری شکایت کنید