مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

با سلام و خسته نباشید
بنده 13 سال هست که در صدا وسییمای یکی از مراکز استانها مشغول به کار هستم، قراردادی در دست ندارم فقط استشهاد و واریزی هایی که به حساب خودم پرداخت شده رو دارم و انواع مدارک که ثابت میکنه من اونجا مشغول بودم
از اول بسم الله نه بیمه نه حق و حقوق و... درست حسابی به ما ندادند#فقط دو سه سال فیش بیمه پرداختی رو تحویل میدادیم ماهانه نصف مبلغ فیش پرداختی رو به ما عودت میدادند#
الان بعد 13 سال به دیوان شکایت کردم
تا تبدیل وضعیت بشوم ، متاسفانه رای داده که تقریبا به این مفهوم که به من چه اونها #سازمان صدا وسیما# خلاف کرده
و عملا اونها به تو ظلم کردن به ما مربوط نیست
حالا برای تجرید نظر اعتراض کردم رفته
معاونت قضايي امور اداري استخدامي و فرهنگي (شعب تجديدنظر)

حالا چی میشود
و آیا کلا دادگاه تجدید نظر راییی خلاف رای بدوی صادر میکنه؟
یا معنولا همون و تایید میکنه
ممنون