مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام مدت 6 ماه است من محکوم به پرداخت مهریه شدم ولی تاکنون اجرائیه صادر و ابلاغ نشده است 1-علت اینکه تاکنون اجرائیه صادر نشده چیست؟
2-من الان برم دادخواست اعسار بزنم خوبه یا منتظر باشم تا زمان ابلاغ اجرائیه کدام برای من خوب است؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.صدور اجرائیه منوط به در خواست زوجه میباشد واحتمالا ایشان درخواست نکرده اند.از زمان ابلاغ اجراییه یک ماه فرصت دارید دادخواست اعسار بدهید بهتراست منتظر اجرائیه بمانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه درخواست صدور اجرائیه ندهد اجرائیه صادر نمی شود.
شما اگر قصد دادخواست اعسار دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
توجه داشته باشید ممکن است سال ها و یا ماه شوهرتان درخواست صدور اجرائیه ندهد و بهتر است بعد از درخواست اجرائیه دادخواست اعسار را ثبت کنید.
تا زمانی که اجرائیه صادر نشه مشکلی پیش نمیاد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت درخواست همسر اجراییه صادر میشود پس بهتر است منتظر صدور اجراییه بمانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید ابلاغ اجراییه بیاید و بعد از قطعیت رای دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد امکان تقاضای اعسار وجود دارد اما بهتر است منتظر ابلاغ اجرائیه باشید....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قصد دادخواست اعسار دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

فرقی ندارد می توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدبم دادگاه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شاید به این دلیل که محکوم له تاکنون درخواست اجرا نداده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ چون زوجه درخواست صدور اجراییه را نکرده
2_الان هم می تونید مطرح کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
صبر کنید تا اجرائیه صادر شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در حال حاضر می توانید اعسار مطرح نمایید یا منتظر اجراییه و ابلاغ باشید