مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه

سلام من 26 ساله که ازدواج کردم همسرم به من پولی پرداخت نمیکنه ووقتی درخواست پول میکنم میگه میخوای چکار.منزل ما اصفهان هست من در منزل خودمون دارم تنها زندگی میکنم ومحل کار همسرم به عسلویه منتقل شده ومن بخاطر گرما و نامناسب بودن هوای آنجا عسلویه نرفتم آیا حالا میتوانم درخواست نفقه کنم از دادگاه در رابطه با همسرم؟هیچگونه شغل و پولی ندارم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.شما میتوانید مطالبه نفقه کنید.ضمن اینکه حق انتخاب محل زندگی باشوهر است مگراینکه خلاف آن شرط کرده باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله دادخواست مطالبه نفقه اجرت المثل و مهریه میتوانید کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما باید دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری را اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید دادخواست مطالبه نفقه جاریه و معوقه دهید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بله قطعا امکان مطالبه نفقه برای شما و چناچه فرزند داشته باشید برای فرزندتان وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در عقدنامه حق تعیین محل سکونت با شماست می توانید مطالبه نفقه نمایید در غیر اینصورت اگر همسرتان شما را به عسلویه برای زندگی دعوت نماید مجبور به تمکین هستید .
برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید نفقه خود را مطالبه کنید.
توجه داشته باشید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید نفقه گذشته وحال خودرا مطالبه کنید در صورتی که حق انتخاب مسکن با شما بوده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هزینه‌های زندگی پرداخت نمیکند بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تادیه نمی‌کند مخارج را آری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید مطالبه نفقه کنیددر صورتی که حق انتخاب مسکن با شما بوده باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

منزل خودمون مشخص نشده منزلی است که شوهرتان تهیه کرده یا منزل شخصی خودتان است ، لیکن می توانید با ادله دادخواست مطالبه نفقه تقدیم مرجع قضایی صالح نمایید ، ملاک تشخیص مرجع قضایی صالح می باشد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
مورد آخر امکانش وجود نداره مگر اینکه حق تعیین مسکن با شما باشه
و اما در باب مورد اول، نفقه رفع نیاز های اساسی خانوادگی هست و الزاما پول نقد نمی‌باشد چنانچه مایحتاج ضروری را تامین نمی‌کند میتوانید اقدام نمایید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

از زمانی که به شما نفقه نداده میتونی مطالبه کنید لغایت اجرای حکم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید نفقه گذشته و جاری را مطالبه نمایید