مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین به دو نفر

سلام .ما یک زمین خریدیم که به دو نفر فروخته در شهریار و رفته کارشناس یک نفره و این کارشناس با اونها تبانی کرده و به نفع آنها رای داده در صورتیکه که تمام شواهد به نفع ماست حالا گفته باید بره سه نفره و ما هزینه سه نفره را نداریم چه کار باید انجاام دهیم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
هزینه را می بایست واریز و در محل کارشناسی حاضر مستندات خود را نیز ارائه دهید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
راهی وجود ندارد جز کارشناسی سه نفره

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام،

در چنین مواردی، ابتدا باید به وکیل خود مراجعه کنید و در مورد حقوق و تعهدات شما به عنوان فروشنده و حقوق و تعهدات خریداران مشورت بگیرید. همچنین باید با استفاده از تمامی شواهد و اسناد مربوطه، به دادگاه مربوطه اقدام کنید و درخواست تغییر حکم به محکمه‌ای که برای سه نفر است، را ارائه دهید.

اگر تمام شواهد به نفع شماست، می‌توانید در دادگاه با استناد به این شواهد و مستندات، از اعتبار کارشناسی که با خریداران تبانی کرده است شکایت کنید و از آنها خواستار جبران خسارت شوید. همچنین، می‌توانید با استفاده از خدمات وکیل خود، به دادگاه درخواست ابطال حکم و جلوگیری از تغییر حکم را نیز ارائه کنید.

همچنین، در صورتی که با خریداران توافقی برای تقسیم هزینه‌های سه نفره ندارید، می‌توانید با آنها در مورد تقسیم هزینه‌ها مذاکره کنید و در صورت عدم توافق، باید به تعیین هزینه‌ها توسط دادگاه پایبند شوید.