مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن

سلام و خسته نباشید به وکلای دادراه من یه مادر دارم که خیلی اذیت خونوادم میکنه صبح و شب همش توهین به ما میکنه.و هر وقت بهش اعتراضمون میاد تهدید به طلاق و گرفتن مهریه میکنه میخواستم بدونم چجوری باید با این برخورد قانونی بکنیم ؟ خیلی دوست داریم طلاقش بدیم هم من هم پدرم هم خواهرم ولی همش تهدید به مهریه میکنه راهی هست مهریه ازش سلب شه؟ لطفا به صورت کامل راهنمایی کنید خیلی دیگه کلافمون کرده من که مشکل اعصاب دارم 3 ساله میخوام بکشمش با قرص اعصاب و روان کنترل شدم حتی سربازیم معافم کردن پدرم هم سالی یه بار به اونجاش میرسه میخواد بکشتش الان جدیدا شروع کرده اذیت خواهرم هم میکنه دیگه خیلی داره از حد میگذره تحملش سخت شده برامون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه حق قانونی وی است و نمیتوان ان را سلب کرد و پر شما مکلف به پرداخت ان است