مشاوره حقوقی رایگان - اخطار پلیس برای بی حجابی

با سلام و خسته نباشید
همسر من راننده اسنپ هستن در ارديبهشت ماه دوبار اخطار بد حجابی براش اومد و چند روز پیش هم اخطار سوم اومد که هر 3 اخطار مربوط به مسافر اسنپ هست که از 3 تاش هم پرینت دارم که ساعت کاری اسنپ بوده
و ما خودمون خیلی رعایت میکنیم
در ضمن در اخطار سوم اومده که با شما تماس حاصل می‌شود
سوال من اینه که الان تکلیف ما که درآمد زندگیمون از راه کار با ماشینه و واقعا بعضی از مسافران رعایت نمیکنن چیه آیا واقعا ما مقصریم تاوان ندانم کاری یک نفر رو یکی دیگه باید پس بده
مسافر هم اول که سوار میشه شال یا روسریش سرشه بین راه حجابش رو رعایت نمیکنه حالا مقصر راننده بیچاره اس
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر ساعت و تاریخش مشخصه از طریق دوربین میشه ثابت کرد که مسافر بی حجاب بوده لکن شما وظیفه تذکر نداری،چون قوه قضاییه اعلام کرد