مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت از طریق ازدواج

سلام
من از طریق ازدواج مهاجرت کنم به انگلستان، اگر به هر دلیل و مشکلی خواستم از اون فرد جدا بشم، مهاجرت من سر جای خودش هست و من میتونم بازهم اونجا بمونم یا خیر؟
مثلا من با آقایی ازدواج کردم و یکساله که انگلستان با ایشون زندگی میکنم و الان که توافق کردیم جدا بشیم، مهاجرت من چی میشه؟ باید برگردم ایران؟
اگر چیزی هم درباره مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج میدونید، لطفا بهم بگید.

پاسخ ها :

مهاجرت از طریق ازدواج مهاجرت