مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام خانمم یه ماهه بدون اجازه من خونه رو ترک کرده رفته و بچه شیر خوارمون رو هم تحویل من داده چندین نفر رو فرستادم دنبالش نیومد درخواست تمکین زدم رفتیم دادگاه اونجا به قاضی گفت من چندین بار برگشتم شوهرم بیرونم کرده الانم برمیگردم ولی بعد یه ساعت بیرونم میکنه قاضی رای به نفع من داد گفت هفته بعد با مامور خانمم رو میارن سر زندگیش ولی مطمئنم برگرده بعد یه ساعت به کلانتری زنگ میزنه میگه منو شوهرم بیرون کرده تا باز قهر کنه بره و ناشزه نشه خواهشا راهنماییم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

کاری نمیتوانید بکنید زیرا زندگی اجباری نیست باید رفتار خودرا اصلاح کنید