مشاوره حقوقی رایگان - اسناد مجعول

باسلام
بنده ضمانت وام بنام زنش رو پرداخت کردم خودش سفته داد پولم رو بعد یک سال نداد سفته شو اجرا گذاشتم محکوم حقوقی شد در دادگاه کیفری علیه من شکایت کرد که من سفته ای ندادم اینها جعلیه و من امضا نکردم رای تشخیص خط به نفع اون صادر شده قاضی هم در اخرین دفاع به من فشار زیادی اورد که از کجا اوردی منم بارها گفتم خودش سفته ها رو داده ولی قاضی قبول نداره
حالا چه رای ظالمانه ای به من که معلم هستم و اولین بار توسط قاضی بازجویی میشم میده

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال حقوقی نیست