مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلام وقتتون بخیر
من پسر 30 ساله م و نزدیک دو ساله نامزد کردم و مهریه 300 سکه هستش که الان بخاطر مشکلات خانوادگی با خانم و خانوادش دیگه نمیتونم تحمل کنم و میخوام این بلاتکلیفی تموم بشه و ازش جدا بشم، خودمم خونه یا ماشینی به اسمم نیست و یه مقدار پول نقد دارم با حقوق کارگری حدود 3 تومن در ماه، لطفا راهنمایی کنین که من بهش بگم بریم برای طلاق گرفتن چه تبعاتی برا من داره در ضمن خانم بکارتش حفظ شده الان مهریه چقد و با چه شرایطی مثل قسط بندی باید بدم؟
تو این مدتی که من قسط مهریه شو میدم اون اجازه ازدواج داره یا بخواد ازدواج کنه دیگه قسطی بهش داده نمیشه؟
یا زندانی برا من میتونن در بیارن یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق به تشخیص دادگاه با ادای کلیه حقوق زن ممکن هست.