مشاوره حقوقی رایگان - پول پیشم رو صاحبخونه نمیده

با سلام
من یک خانه در تاریخ 1/4/1401 تا 1/4/1402
به مبلغ 120میلیون تومن رهن و3.5 اجاره
الان از یک ماه پیش اومده گفته رهن 200 میلیون تومن با 9میلیون اجاره
منم گفتم 8.5 حقوق میگیرم نمیتونم با این شرایط تمدید کنم
خلاصه منم گفتم حداقل 70میلیون از رهن رو بهم بده تا برم یک خونه قولنامه کنم
ولی متأسفانه ایشون میگه پول ندارم و باید به اجاره بدم تا پولت جور شه
چندروز پیش بهشون زنگ زدم گفتم یک خانه قولنامه کردم30میلیون علی الحساب دادم و 70
دیگه تا 25/3 باید بدم گفت مشکلی نداره جور میشه
این خونه که از دستم رفت
و نتونست پولو جور کنه حالا باز میگه تو تا 1/4/1402قراردادته تا اون موقع خالی کن بعد پولو میدم
حالا سؤال اینجاست که اگه 1/4/1402پول بده
من چجوری سریع سیر یک خونه بدون هیچی گیر بیارم که وسایلم تو کوچه نمونه از این طرفم پولمو بگیرم
لطفأ راهنماییم کنید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تازمانی که پرداخت نکند میتوانید تخلیه نکنید بعبارتی تخلیه منوط به پرداخت ودیعه میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه ان را دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر می خواهید خسارات قرارداد را دریافت نمایید می بایست تخلیه نمایید گرچه قرارداد در کدام مطالعه شود