مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ودیعه منزل مسکونی

سلام. خانه ای رهن کردم 400تومن. اکنون پایان قرارداد است، موجر مبلغ تمدید را سه برابر کرده. ناگزیر خونه دیگری پیدا کردم. قولنامه کردم. تنها پولی که دارم همونه که دست موجر است، لذا موجر هم استرداد ودیعه موکول کرده به انکه خونه بدهد به مستاجر جدید.قیمت خیلی بالا زده و طی دوماه 30مشتری اورده خونه اجاره نرفته هنوز، دو سه روز قبل یکنفر اورد خانه دید. ظاهرا اظهار کردند. همدیگه نمی‌شناختند و بنگاهی مشتری فرستاده بود، تو صحبتهای متناقضشان شک کردم که مشتری ساختگی است، موبایل مشتری تو نامبر بوک زدم شماره خواهر موجر بود, بروش نیاوردم،فرداش زنگ پشت زنگ که فورا تخلیه کن تا بدم مستاجر جدید ازش پول بگیرم ودیعه تو بریزم حساب، با اینحالی که مطمنم مشتری ساختگی است،میترسم تخلیه کنم پولمو ندهد اون خونه هم ازدست بدم اواره بشم،نمیدونم چه کنم، یقین دارم که نیتی در این کارش است. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای دریافت مبلغ ودیعه ، باید خانه را تخلیه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تخلیه کن ولی کلید را با تامین دلیل بده به شورای حل اختلاف و رسید بگیر بعد دادخواست مطالبه وجه و ضرروزیان بده به دادگاه و خونه را توقیف کن

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما میتوانید از حق حیس استفاده‌کنید و تازمان پرداخت ودیعه تخلیه نکنید بهتراست اظهارنامه بزنید و بگویید که امادگی تخلیه دارید و پیش پرداخت را بدهد تا شما تخلیه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرداخت ودیعه و تخلیه دو موضوع مرتبط به هم هستند که بایستی از طریق دادگاه نسبت به اعمال هر دو اقدام پیگیری شود تا موجر بعد از تخلیه از پرداخت ودیعه استنکاف نکند.