مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من در تاریخ فروردین امسال مهریه ام را اجرا گذاشتم ولی تاریخ رسیدگی 28 تیر است چگونه می‌توانم بفهمم پرونده ام در چه وضعی است؟و اینکه همسرم همه چیز را به نام مادرش زده آیا قابل پیگیری است؟ آیا قابل اثبات است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابلیت استعلام را با مجوز قانونی وجود دارد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله،اگر از زمان به اجرا گذاشتن مهریه به بعد بنام مادرش انتقال داده فرار از دین محسوب لکن برای قاضی باید محرز بشود