مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

پرونده کلاهبرداری دارم که به صورت نیابتی به یک شهرستان دیگر فرستادم با این عنوان:
آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 31/05/1398 ساعت 12:33 می باشد 1-پرونده کلاسه ... ردیف فرعی 2 با علت طرح تحقيقات مقدماتی نسبت به اتهامات تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و كلاهبرداری در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ..... به تاریخ 22/03/1398 ثبت گردید و با شماره بایگانی .... به شعبه 13 دادياری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ...ارجاع شد 2-در تاریخ 10/04/1398 وقت نظارت برای تاریخ 10/05/1398 تعیین گردید 3-در تاریخ 10/05/1398 وقت نظارت به لحاظ جلب متهم/ محكوم عليه تجدید و برای تاریخ 04/06/1398 تعیین گردید 4-نسبت به شکایات ... علیه ... مبنی بر تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و كلاهبرداری طی شماره ....
مورخ 31/05/1398 متهم شناسايی نشد، نيابت اعاده گرديد.

دادگاه فرعی 1
آخرین نتیجه
8-در تاریخ 25/04/1398 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ نيابت تجدید و برای تاریخ 07/06/1398 تعیین گردید
9-در تاریخ 10/06/1398 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول نتيجه ابلاغ تجدید و برای تاریخ 13/07/1398 تعیین گردید
10-در تاریخ 20/07/1398 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام از ساير مراجع تجدید و برای تاریخ 17/09/1398 تعیین گردید

درصورتی که در پرونده آدرس خانه و تلفن و کد ملی کلاهبردار که پولی که از حسابم رفت تو حساب کلاهبردار توس بانک استعلام شد وحتی پولی که برداشت شده توسط خود کلاهبردار از خود بانک برداشت شد و حتی آگاهی به من زنگ زد که همدستانشو گرفتیم پس چرا متهم شناسایی نشد و در آخر پرونده را شعبه نیابت مختومه اعلام کرده است
حالا بنده بایستی چکار کنم
ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به شعبه مراجعه کنید