مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام من 10 میلیون به دوستم قرض دادم و در قبالش سفته به همین میزان گرفتم و تاریخ سفته 25/6/98 هست ولی الان هرچه تماس میگیرم و مراجعه میکنم به منزلش میگن از اینجا رفته اند. پس از استعلام کد ملیش هم مشخص شد کد ملی که روی سفته نوشته شده اشتباه است. و من سفته رو واخواست کردم. میخواستم بدونم امکان شکایت ازش به شکل دیگری هست یا اینکه بتونم بفهمم چه کسی سفته رو خریده و از اون شکایت کنم یا نه؟ چون ممکنه که سفته رو کسی دیگه خریده باشه و اون پر کرده باشه. ممنون اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام با اقامه دعوای حقوقی و طرح شکایت کیفری همزمان میتوانید احقاق حق نمایید.تعیین ارکان دعوا و تعقیب کیفری با ارائه مستندات وبررسی جزییات ازسوی فرد متخصص امکان پذیر است.اقدامات لازمه قانونی حین دادرسی جهت اخذ نتیجه ازسوی وکیل دادگستری تعیین و اجرا میگردد.