مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من چند ساله پیش تصادف کردم
و از ناحیه زانو دچار شکستگی شدم الان بعد گذشته چند سال پیگیری درمان بهبود نیافته میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم یا نه چیزی بهم تعلق میگیره یانه ممنون میشم

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام
چنانچه از کار افتادگی شما به دلیل همان تصادف باشد و در زمان تصادف شما از کار افتاده محسوب نشدید الان میتوانید مجدداقدام نمایید

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

سلام اگر راننده بودید حتی اگر اثبات کنید نهایتا دیه نقص عضو یا از کارافتادگی روبر طبق قانون قبلی بیمه اجباری به شما بدن.
اگر ثالث باشید و بتونید مدارک لازمه رو از جمله کروکی ارائه بدید می تونید امیدوار به نتیجه گرفتن باشید