مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راکب موتور سوار عضو بهزیستی

دخترم با موتور سیکلت برقی تصادف کرده و اسیب دیده و دیه تعیین شده
راکب موتور سوار زیر نظر بهزیستی و 15 ساله هستش
اداره بهزیستی باید دیه را پرداخت کن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط و نوع بیمه راکب موتورسیکلت دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر خود فرد پرداخت می‌کند مگر اینکه اداره بهزیستی مساعدت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، با توجه به شرح حال شما، اگر راکب موتور سوار 15 ساله و زیر نظر بهزیستی بوده و بر اثر تصادفی که به دخترتان وارد شده، دیه تعیین شده است، پرداخت دیه مسئولیت اداره بهزیستی است. به عبارت دیگر، بهزیستی در صورتی که نگهداری از راکب موتور سوار را بر عهده داشته باشد، باید به عنوان شخص مسئول، دیه را پرداخت کند.

در این مورد، بهتر است با مراجعه به دادگاه و تقدیم شکایت، از بهزیستی خواسته شود که دیه را پرداخت کند. همچنین، می‌توانید با مشاوره وکیل خود، به راهکارهای دیگری نیز برای اثبات مسئولیت بهزیستی پرداخت دیه بپردازید. در هر صورت، این مسئله به صورت قانونی باید حل شود و بهتر است با مراجعه به وکیل یا مشاور حقوقی، در این مورد راهنمایی و مشورت کنید.