مشاوره حقوقی رایگان - تصادف 50 50 با عابر پیاده

سلام و عرض ادب
من مدتی پیش تو خیابان که حداکثر سرعت مجاز اونجا 30 کیلومتر در ساعت هست عابر پیاده بودم و داشتم عرض خیابان را طی میکردم در لاین سوم به یک موتور که سرعتی حداقل 80 کیلومتر داشت با من برخورد کرد راکب حدود دوسه متر پرتاب شد و با یک تابلو آهنی تو جوی آب برخورد کرد و فوت شد
حالاکارشناس 3 نفره و 5 نفره میگن 50 درصد به علت ورود ناگهانی مقصر هستی
سوال که داشتم این هست
اگر در کارشناسی 7 نفره باز من 50 درصد مقصر شناخته بشم دیه راکب موتور سوار آیا نصف اون رو من عابر باید پرداخت کنم...... سوال دیگر من این هست چرا تخطی از سرعت مجاز موتور رو مقصر 100 در صد نمیکننذ. در 60 متر قبل تصادف یک چهار راه وجود داره سر چهار راه تابلو چراغ چشمک زن و قبل چهارراه هم تابلو محل گذر عابر پیاده آیا صحنه تصادف من با توجه به تابلو محل عابر پیاده حساب میشه یا نه؟
وسوال دیگر آیا صندوق خسارت‌های بدنی در پرداخت نصف دیه موتور سوار کمک من میکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
اعتراض کنید ، حتی اگر مقصر باشید شما نباید دیه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق بیمه پیگیری بفرمائید.