مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مبلغ دیه راکب مقصر موتور سیکلت

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده خودم با موتور خوردم زمین و افسر تو گزارشش نوشته که مقصر خودمم. پزشکی قانونی هم جراحاتم رو این طور نوشته:1-سائیدگی التیام یافته (حارصه) سمت چپ پیشانی 2-تجمع خون زیر پوست سر درناحیه پیشانی چپ 3-کبودی قفسه صدری چپ و قسمت تحتانی چپ شکم 4-شکستگی ثلث میانی استخوان ترقوه چپ. لطف کنید مبلغ دیه رو که از حوادث راننده بیمه موتور خودم باید استفاده کنم بفرمائید چقدره؟ ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با توجه به اینکه میزان دیه بسته به زمان وقوع آن متفاوت است و شما زمان وقوع حادثه و طول درمان را نفرموده اید . منتظر اعلام اجرای احکام در زمان پرداخت دیه باشید