مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار

سلام خسته نباشید
با جوانی زیر بیست سال تصادف کردم و محکوم به پرداخت 35 میلیون خسارت شده.اما درخواست اعسار داده و دو شاهد گرفته که توانایی پرداخت نداره و درآمد ماهیانه اش 500 تومان هست.در حالی که ماشین متعلق به مادرش بود و هم اکنون هم در کنار خانواده زندگی میکنه و خرج و مخارجش با خانواده است.
آیا راهی وجود داره بتونم در دادگاه اعسارش رو رد کنم ؟یا این مبلغ رو از خانواده اش دریافت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا اعسار ایشان به دلیل سن کم پذیرفته میشود
البته بستگی به سن ایشان و شرایط مالی ایشان دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسئولیت نهایی با راننده است اما در صورت بيمه بودن خودرو به نام مالک، امکان مطالبه خسارت و دید از محل بیمه وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تنها می توانید از ایشان اخذ کنید نه خانواده ایشان و‌برای رد اعسار نیازمند اثبات دلایلی در جهت نقض رای اعسار می باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان مقصر حادثه بوده و ایشان با یدخسارت را پرداخت کنند

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام درصورتی که مال واموالی نداشته باشد خیر ضمن اینکه همین موضوع که خرجشون رو خانواده میدن دلیل مثبت برادعاشون هست ولی بازهم نظر قاضی ملاک هست

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام خیر امکان دریافت از خانواده اش را ندارید.