مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و اخاذی مستاجر

درخواست حکم تخلیه برای مستاجرم داده بودم. الان مستاجر من رفته از به من عنوان توهین به مقامات از من شکایت کرده بعد به من گفته باید کل زندگیت به من بدی حالا باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت ابلاغ حاضر شوید و انکار کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر ادعایی به موازات طرح ان باید با دلیل ثابت شود. وگرنه دعوا رد میشود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
توهین عادی فقط مجازاتش جزای نقدی است اونم در صورتی که ثابت شود نگران نباشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس هر ادعایی میکند باید آنرا به اثبات برساند

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام ایا مدرکی برعلیه شما دارن سوالات ناقص هست

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
اگر دلیلی برای اثبات توهین به مقامات ندارد، نگران باشید.