مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام خواهرم بدلیل سورفتار همسرش خانه را ترک کرده و متاسفانه پسر 9ساله شون پیش پدر هست و اجازه ی دیدن بچه رو نمیده درصورتی که بچه بسیار بی قراری میکند. خواهرم دادخواست ملاقات داده اما هنوز جلسه تشکیل نشده ایا میتونه در اون جلسه حضانت بچه رو با توجه به اینکه بچه دوست داره پیش مادرش بمونه از دادگاه بگیره؟ درضمن پدرش از لحاظ اخلاقی تعادل رفتاری نداره اما تا حالا به پزشکی هم مراجعه نکرده و فقط در خانه خواهرم و بچه شو عذاب میداده. ممنون میشم پاسخ سوالاتم و بدید. تشکر از لطف تون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد و....

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بهترین راه اینه که بچه رو باخودش ببره وپدر کاری نمیتونه کنه

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

خواهرتون همزمان با دادخواست ملاقات بایستی خواسته دستور موقت را هم مطرح می‌کرد که خارج از رسیدگی موقتا دستور ملاقات صادر میشد .
اگر پدر بچه سو رفتار داشته باشه خواهرتون بایستی دادخواست سلب حضانت مطرح کنه

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،اگر دادگاه، مصلحت فرزند را در حضانت با مادر بداند،حضانت پدر را لغو می نماید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام درصورت اثبات سو رفتارشون بله ودرخواست ارجاع امر به کارشناس رو بکنید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام خیر جلسه مربوط به ملاقات فقط به همین مسئله رسیدگی می شود.