مشاوره حقوقی رایگان - عمومی

سلام بنده آرایشگر هستم و در شهرستان زندگی میکنم چند روز پیش در اینستاگرام با یک گریمور آشنا شدم از ایشان تقاضای آموزش گریم داماد کردم و او مبلغ 2 میلیون جهت آموزش و مبلغ یک میلیون و هفتصد برای وسایل از من خواست و من پرداخت کردم اما روزی که برای آموزش به تهران سفر کردم ایشان نه آموزش در حد کافی به من دادند و نه وسایلی که به من داداند در حد مبلغ پرداختی بود کلا عادلانه یک هشتم مبلغ پرداختی ارزش داشت آیا میتوانم حقم را طلب کنم؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

برعلیه ایشان دادخواست فسخ معامله یا قرارداد واستردا د پول پرداختی مطرح کنید واز طریق صنف نیز شکایت کنید