مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال غیر (منابع طبیعی)

با سلام و احترام و عرض خسته نباشید
هدف از ایجاد مزاحمت، اخذ راهنمایی از جنابعالی بابت مشکل بوجود آمده برای بنده می باشد.
بنده حدود 5 سال پیش یک پلاک زمین مسکونی از یک نفر دیگر در محدوده زمین های تعاونی مخابرات (پشت نمایشگاه بین المللی شیراز) بصورت وکالتی با سند سیم سرب خریداری نمودم. این پلاک به همراه بیش از 1000 پلاک دیگر جزء زمین های واگذاری از سوی تعاونی مسکن مخابرات استان فارس می باشد. حال آنکه بعد از مدتی منابع طبیعی شیراز ادعا نموده که حدود 200-250 پلاک جزء اراضی ملی بوده (از جمله پلاک بنده) و خارج از محدوده ای است که تعاونی مخابرات می بایست تفکیک و واگذار می نموده است و لذا بعد از آن اداره ثبت شهر صدرا اقدام به صدور سند تک برگ نمی نماید.
بعد از حدود یکسال و پیگیری مداوم خریداران از تعاونی مخابرات، این تعاونی اقدام به انجام شکایت (کیفری) از منابع طبیعی شیراز نموده و این موضوع از حدود 2 سال پیش و دادن وعده و وعیدهای متفاوت از سوی تعاونی مخابرات به خریداران، تا الان هیچگونه نتیجه ای در بر نداشته و ظاهرا آخرین وضعیت این است که پرونده از دادگاه شعبه گل سرخ شیراز در حال پیگیری است.
حال تقاضا دارم جنابعالی بنده را راهنمایی فرمایید که اگر بنده بخواهم از نفر قبل از خودم که نفر دوم در معاملات انجام شده روی این پلاک می باشد، شکایت کنم مراحل انجام این شکایت به چه صورت می باشد؟ اگر او نیز از نفر قبلی خود شکایت بنماید، تکلیف شکایت بنده به چه صورت می شود؟ با توجه به اینکه خود تعاونی مخابرات نیز از منابع طبیعی شکایت نموده آیا شکایت بنده نتیجه بخش خواهد بود؟ با فرض نتیجه بخش بودن این شکایت، قیمت زمین چگونه محاسبه میشود؟ و مهمتر از همه با فرض تعیین میزان خسارت از سوی دادگاه، اگر نفر دوم از نفر اول شکایت نماید، بنده باید منتظر به نتیجه رسیدن شکایت آنها بمانم یا فروشنده موظف به پرداخت خسارت به بنده است؟
پیشاپیش از وقتی که در اختیار بنده قرار می دهید بسیار سپاسگزارم و آرزوی بهروزی برای جنابعالی دارم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام از نفز قبلی شکایت کنید ..بعضی دادگاهها در حکم ارزش روز ملک را قید میکنند که به نفع شماست بهتر است وکیل بگیرید ربطی به شکایت نفر قبلی از نفز قبلش ندارد شما به پولتان میرسید