مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی قولنامه دستی

با سلام بنده بخاطر حمل مواد محکوم به 5 سال حبس و 40 میلیون جریمه و مصادره خودرو مذکور شدم توی همه اعتراف ها نوشتم که خودرو مال خودمه نمیدونستم که با این حرف ماشینمو مصادره میکنن . العان حبس بنده تمام شده و فقط باید جریمه را بدم و آزاد بشم ، مالک گفته یه برگه فسخ معامله بنویس و خودرو را بهم پس بده تا برم دنبال آزادیش و بجای اون جریمه منو برام پرداخت میکنه ( خودرو و پلاک بنام مالک قبلی) بنظر شما ارزش داره که ایشون بره دنبالش و آیا بنده ضرر نمیکنم که با 40 میلیون خودرو 120 میلیونی را از دست بدم و یا اینکه اگه بعد ازادی برم دنبال ماشین میتونم خودم آزادش کنم که نخام به مالک پولی ندم
خواهشا دقیق و کامل توضیح بدید اگه برای من یا ایشون درد سر میشه تا بیخیالش بشیم

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خودرو دیگه مصادره شده و مالک قبلی هم کاری ازش ساخته نیست چرا که شما خودت اقرار کردید که متعلق به خودم هستش

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

خودرو دیگه مصادره شده و مالک قبلی هم کاری ازش ساخته نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در این حالت، برای حل این مسئله به دو راهکار می‌توان پرداخت:

1- پرداخت جریمه و بازگرداندن خودرو:
در این راهکار، شما باید جریمه 40 میلیون تومان را پرداخت کنید و پس از آن، با صدور فسخ معامله توسط مالک خودرو، خودرو به شما بازگردانده می‌شود. این راهکار، در صورتی که به شما امکان پرداخت جریمه را می‌دهد، می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب باشد.

2- برگشت خودرو به مالک قبلی:
در این راهکار، شما خودرو را به مالک قبلی باز می‌گردانید و او جریمه 40 میلیون را به جای شما پرداخت می‌کند. این راهکار، در صورتی که به شما امکان پرداخت جریمه را نمی‌دهد و همچنین امکان بازگرداندن خودرو به شما نیست، می‌تواند گزینه‌ای مناسب باشد.

در هر دو راهکار فوق، شما نباید به مالک خودرو پولی بپردازید برای بازگرداندن خودرو. به علاوه، اگر مالک خودرو برای بازگرداندن خودرو به شما هزینه‌ای درخواست کند، می‌توانید به اداره قضایی و یا پلیس اعتراض کنید و از حقوق خودتان دفاع کنید.