مشاوره حقوقی رایگان - شلاق تعزیزی

سلام. برای روابط نامشروع برام 99 ضربه شلاق اومده. هنوز اجرایی نشده. اعتراض زدیم. میخوام بدونم سوء پیشینه میشه برام؟ برای آزمون وکالت و سردفتری؟ تو رو خدا بگید

پاسخ ها :

شیوا شهری

شیوا شهری:

سوء پیشنه یعنی سوابق موثر کیفری مورد شما طبق ماده 25 قانون آیین دادرسی کیفری سابق موثر کیفری نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مجازات تبعی ندارد و میتوانید در آزمون شرکت کنید ولی فکر نکنم بتوانید دیگر سر دفتر شوید یا وکیل مرکز وکلا

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

چرا که سر دفتری و وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه دارای استعلامات و گزینش سنگینی است که با توجه به ثبت این مساله در سجل شما هرچند که سوء پیشینه هم نباشد باز هم از موجبات رد شماست
مگر اینکه در آزمون کانون وکلا شرکت کنید چون استعلام و گزینش خاصی ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سو پیشینه محسوب نمیشود ولی در صورت قبولی استعلام گرفته میشود و چون در سجل کیفری ثبت شده ممکن است دردسر ساز شود

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

قطعا به عنوان سابقه در پیشینه شما ثبت خواهد شد مگر اینکه در مرحله تجدید نظر رای به نفع شما تغییر کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام. شلاق تعزیزی یکی از انواع مجازات‌هایی است که برای برخی جرائم مشخص تعیین شده است. اما برای اجرای این مجازات در ایران، شرایط و موارد خاصی تعیین شده است و نمی‌توان به طور عمومی درباره این موضوع صحبت کرد.

در هر صورت، برای آزمون وکالت و سردفتری، سوء پیشینه در صورت اجرای مجازات شلاق تعزیزی برای شما ثبت خواهد شد. این مسئله ممکن است برای شما در آینده مشکل ساز شود، به خصوص در مورد برخی کارهایی که نیاز به گواهی امنیتی دارند.

بهتر است با یک وکیل مشورت کنید و در مورد نحوه اعتراض، مراحل دفاعی و رویه‌های قانونی اطلاعات کافی را جمع کنید. همچنین، برای اینکه از تبعات این مسئله در آینده جلوگیری کنید، می‌توانید با توجه به مواردی که برای استفاده از گواهی امنیتی در آینده نیاز است، برنامه‌ریزی کنید و از این راه‌ها برای جلوگیری از مشکلات در آینده استفاده کنید.