مشاوره حقوقی رایگان - تصرف

سلام من یه کاغذ سفید امضا کردم و شریک های من هم این کاغذ سفید خالی امضا کردن و مهر شرکت هم زدیم
الان این کاغذ سفید دست کسی افتاد
و در آن دستگاهی را به نام خود زد آیا میشه کاری کرد

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

با سلام.در صورت اثبات سفید امضا بودن، قرارداد قابل ابطال است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان سواستفاده از سفید امضا می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ادعای جعل نسبت به سفید امضا در شکواییه ای به دادسرای عمومی و انقلاب مطرح کنید اگه سفید امضابوده بله میشه کاری کرد چون کارشناس دادگستری اون رو تشخیص میده

شیوا شهری

شیوا شهری:

سلام وقت بخیر اگر علیه شما به استناد سند مزبور دعوی مطرح شده می تونید ارخواست ارجاع به کارشناس کنید تا ادعای شما مبنی بر سفید امضا بودن بررسی بشه

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام موصوع باید بررسی گردد اگر فاصله زیادی بین تنظیم موخر وجود داشته باشد بله جای دفاع دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان سوء استفاده از سفید امضا می توانید اقدام به شکایت نمایید اما اثبات این امر با توجه به اینکه اصل بر صحت عقود است قدری مشکل است و بهتر است وکیل اختیار کنید
از طریق سایت با من تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید شکایت مطرح کنید تا کارشناس دراین زمینه نظر دهند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه شما یک کاغذ سفید بدون محتوا امضا کرده‌اید ، فردی که کاغذ را در اختیار دارد می‌تواند محتوایی روی آن بنویسد و به نام خود ثبت کند.

چون شما با امضا کردن کاغذ سفید ، اجازه داده‌اید فرد ثالثی محتوایی را روی آن بنویسد.

بنابراین برای جلوگیری از تصرف غیرقانونی در کاغذ شما باید:

• ابتدا شکایت‌نامه‌ای به پلیس تحریر کنید و اعلام کنید کاغذ سفید را امضا کرده‌اید ولی محتوای آن توسط شخص ثالثی تکمیل شده است.

• سپس با همراهی پلیس به دادگاه مراجعه و شکایت خود را تنظیم کنید.

• در دادگاه باید شواهد و مدارکی ارائه دهید که نشان دهد محتوای کاغذ توسط شما نوشته نشده است.

• در صورت محکومیت فرد ، او باید حق ثبت‌شده را واگذار کند.

بنابراین توصیه‌ام این است که هرچه سریع‌تر شکایت‌نامه‌ای تنظیم کرده و به پلیس ارائه دهید تا جلوی تصرف بیشتر را بگیرید.