مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

باسلام بنده یکسال نیم ازدواج کردم ب تازگی متوجه شدم همسرم عمل ترمیم انجام داده. درخواست فسخ نکاح دادم و گفتم باید بره ب پزشک قانونی.ممکنه در معاینه پزشکی قانونی؛ بگن برا اینکه زندگی بهم نخوره چون ترمیم انجام داده دختر باکره هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

نکاح فسخ نخواهد شد

طبق قانون فسخ نکاح ناشی از تدلیس زوجه فوری است
و ...

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

در پزشکی قانونی اعمال نفوذ کردن بسیار نادر هستش و آنچه که مورد معاینه قرار میگیره دقیقا با چشم پوشی از موقعیت افراد وضعیت خاص اشخاص و هر چیز دیگه ای پاسخ داده میشه

شیوا شهری

شیوا شهری:

این موضوع از موارد تدلیس در ازدواج محسوب میشه اما اینکه بعد از گذشت یک سال از روابط زناشویی شما این ادعا رو دارید بعید می دونم در پزشکی قانونی قابل تشخیص باشه اگر تایید بشه که شما به نتیجه مطلوب میرسید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر با توجه به گذشت زمان فسخ بنظر موفقیت آمیز نیست اما میتوانید تحت عنوان تدلیس از ایشان شکایت کنید
اگر مشکل تان با همسرتان سر مهریه است با من تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

با توجه به اینکه نکاح شما بدون اطلاع از وضعیت جسمی و پزشکی همسرتان بسته شده است ، درخواست شما مبنی بر فسخ نکاح منطقی و قانونی است.

برای درخواست فسخ نکاح باید معاینه پزشکی قانونی انجام شود که تایید کند همسر شما عمل ترمیم انجام داده است.

با این حال پزشک قانونی نمی‌تواند صرفا بر اساس عمل ترمیم ، زن را باکره اعلام کند. چرا که ممکن است پیش از عمل ترمیم رابطه جنسی داشته باشد.

بنابراین تنها راه ثابت کردن عدم بکارت بودن همسر ، معاینه فیزیکی و مشاهده مستقیم توسط پزشک قانونی است.

پس توصیه می‌کنم این موضوع را با وکیلتان مطرح کنید و برای معاینه پزشکی قانونی اقدام نمایید. بدون گواهی پزشکی نخواهید توانست درخواست فسخ نکاح خود را اثبات کنید.

با تشکر