مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. میخاستم بپرسم از شما که پدربزرگ من 15 روز پیش فوت شده و یک زن داشته که صیغه بوده و مهریش 40 میلیون بعد از مرگ فوری به صورت نقد بوده. با توجه به اینکه هنوز انحصار وراثت نشده این خانوم میتونه شاکی بشه که من به انحصار وراثت کاری ندارم چون نوشتن نقدی باید بدین الان. اموالش متوفی هم پول که تو بانکه بقیشم املاک و اب و زمین کشاورزی و یک خودروست که بنام متوفی است. ممنون میشم راهنمایی کنین ما الان چکار کنیم بفرمایید این خانوم شکایت کنه چی میشه ؟ ما به ایشون گفتیم بعد انحصار وراثت بیا مهریتو بگیر ایشون میگن من الان میخام. با تشکر از شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

مهریه حق زن هست باید وراث ابتدا دیون متوفی را پرداخت و بعد اموال را تقسیم نمایند