مشاوره حقوقی رایگان - بنده یکماه. پیش ده میلیون دادم قرضی کارت به‌کار کردم حالا میخواهم بگیرم نمیتوانم باید چکار کنم

آیا با پرینت واریز وجه می‌شود شکایت کرد از طرف؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید و

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما باید رسید از شخص مقابل میگرفتید که اینطور مشخصه رسید نگرفتید و صرف قبض واریز پول شما رو حاکم نخواهد کرد و قابل اثبات هم نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی دادخواست مطالبه وجه بابت قرض بدهید

شیوا شهری

شیوا شهری:

سلام وقتتون بخیر به استناد ماده 1284 قانون مدنی می تونید دادخواست مطالبه وجه بدید صلاحیت رسیدگی با شورای حل اختلاف و از تاریخ دادخواست نسبت به خواسته شما خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیره

علی نباتی

جناب آقای علی نباتی :

بله
با پیوست پرینت حساب بانکی، دادخواست مطالبه وجه بر علیه طرف باید مطرح کنید.

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بله البته باید قرض بودن پول اثبات کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
دادخواست مطالبه وجه علیه فردی که بدهکار است تنظیم نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،به استناد پرینت بانکی،دادخواست مطالبه وجه نمایید اگر پیامک ایشان حاوی درخواست قرض هم داشته باشید ویا شهودی هم باشند،به دادگاه ارائه نمایید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
بله میتوانید اقدام به طرح دادخواست مطالبه وجه نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

1) اگر قرارداد یا توافق‌نامه‌ای امضا نشده است و فقط با قول و قرار شفاهی پول را گرفته‌اید، امکان این وجود دارد که طرف مقابل بخواهد پول را به شما پس ندهد. در این صورت چاره‌ای به جز دادگاه ندارید.

2) اگر از طریق غیر از حساب بانکی پرداخت کرده‌اید مانند پرینت واریز وجه، نمی‌توانید با شکایت، پول را بازپس گیرید.

3) اگر قرارداد یا توافق‌نامه منعقد شده و پرداخت از طریق حساب بانکی انجام شده است، باید ابتدا طرف مقابل اظهارنامه دهید و در صورت نپذیرفتن، می‌توانید علیه وی شکایت کنید.

بهتر است ابتدا با طرف مقابل صحبت کنید و منتظر نتیجه‌اش بمانید و در صورت لزوم به مراجع قانونی مراجعه کنید.