مشاوره حقوقی رایگان - رای وحدت رویه 781

سلام دی ماه 94 در حال رانندگی بودم و منحرف شده چپ کردم .گواهینامه و بیمه هم داشتم .صدمات زیادی دیدم .شرکت بیمه ادعا کرد به راننده مقصر حوادث دیه تعلق نمیگیرد.در صورت قطع عضو فوت دیه تعلق میگیرد.سال 98دیوان عالی کشور رای وحدت رویه 78ض را صادر کرد که رانندگان سالهای نود تا نود چهار می‌توانند دیه خود را که نگرفتند دریافت کنند.جزییات رای وحدت رویه را خودتان مطالعه کنید چون طولانی هست بیان نمیکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید آیا دیگر باشم یا خیر؟!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ دیه تعلق می‌گیرد. بر همین مبنا شما می‌توانید با دلایل و مستندات خویش علیه شرکت بیمه در محاکم حقوقی اقامه دعوی کنید و نسبت به احقاق حق خویش در راستای مطالبه دیه اقدام کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله تعلق می گیرد. به طرفیت بیمه دادخواست مطالبه دیه بدهید