مشاوره حقوقی رایگان - رای وحدت رویه 781

سلام
سال 94 تصادف کردم خودم مقصر بودم با داشتن بیمه نامه دیه به من تعلق نگرفت شرکت بیمه ادعا کرد به راننده مقصر تصادفات دیه تعلق نمیگیرد،سال 98 دیوان عالی کشور رای وحدت رویه صادر کرد که دیه به راننده مقصر حوادث تعلق میگیرد و همه افرادی که از سال 90 تا 95 تصادف کرده صدمه دیدند و دیه نگرفتند هم شامل این قانون میشوند ،آیا پیگیری کنم به نتیجه میرسم؟؟!ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش به شکل کامل پاسخ داده شده است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. با قانون و رای وحدت رویه جدید دیه به راننده مقصر تصادف تعلق می گیرد. منتهی مراتب به نرخ روز نیست و به نرخ زمان تصادف است.