مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر خودم رو زدم سطحی میخام تبرعه بشم

مستاجرم منو تحریک کرد منم زدمش الان مغازه دوربین داش الان فیلم رو برده شکایت کرده
تحریک کرد اینه که قرار لفظی داشتیم تعمیرات کنم برا اینکه نزاره تعمیرات کنم شاگردشو با پسرم درگیر کرد تا من باهاشون دعوا کنم الان محکوم میشم میدونم راهی هس تبریه بشم یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید لایحه دفاعیه قانونی تنظیم و ارسال نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه شما در جنگ روانی با مستاجر قرار گرفته‌اید. اگر بتوانید الفاظ تحریک‌آمیز ایشان را با مدرک و دلایلی به اثبات برسانید شاید بتوان در تخفیف مجازات کمک شایانی کند و در میزان مجازات تاثیر داشته باشد.