مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال در رشته تخصصی

سلام
من دارای مدرک کارشناس ارشد روانشناسی و ام ام تی هستم. 18 سال است در یک شرکت صنعتی خصوصی (سخت و زیان آور) در اصفهان سابقه کار دارم.
اصلا طبق تخصصم کار نمیکنم و این مرا آزرده می کند .
لطفا مرا راهنمایی کنید در این دو سال آخر خدمت چگونه میتوانم در سازمانی مثل بهزیستی استان طبق رشته ام فعالیت کنم تا هم من طبق تخصصم خدمت کنم و هم موثرتر برای جامعه باشم.
اصلا چنین امکانی وجود دارد . خواهش میکنم من حاضر به پرداخت هزینه بابت راهنمایی و مشاوره موثر نیز هستم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید درخواست دهید امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
امکان ندارد
شما در شرکت غیر دولتی مشغول به کار هستید و