مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال

سلام.من برادرشهیدهستم.بچه اخرخونه ام44سال سن دارم.هیچ کدوم ازبرادرام کاردولتی نداریم‌خودم درپالایشگاه وپتروشیمی 5و6سال به عنوان مکانیک کارکردم..عاجزانه تقاضادارم.بنده بایدچکارکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره بنیاد شهیدی که در آن حساب دارید موضوع را مطرح نمایید ،
می توانید وام اشتغال زایی هم اخذ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را از ارگان مربوطه جستجو کنید اگر پرسش حقوقی دارید در خدمتیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید به بنیاد شهید مراجعه نمایید