مشاوره حقوقی رایگان - جدایی بدون طلاق

سلام. من و همسرم در خانه ای که پدرم خریده زندگی می‌کنیم ماشینی هم به اسم من خریده. شوهرم هیچ چی به اسم خودش نیست و هیچ پولی هم تو بانک نداره.
من کار می‌کردم و خرجهام رو خودم دادم حتی خیلی از مخارج زندگی..
برای بعضی مخارج سنگین تر هم میگه از پدرت قرض کن و بهش برمیگردونم و از پدرم پول میگیرم.
درآمدش از کار تو شرکت و حقوقش 14 تومنه
با این وضعیت آیا میتونم بگم برو خونه تهیه کن و من تو خونه پدرم دیگه زندگی نمیکنم و بیرونش کنم از خونه.
اگر مهریه ام رو بخوام معمولا چقدر پیش پرداخت و چقدر اقساط قاضی تعیین میکنه؟
اگر نخوام طلاق بگیرم و جدا بخوام زندگی کنم و ایشون هم اعتراضی نکنه بعدا از نظر حقوقی چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری باید منزل متناسب تهیه کند
دادخواست می‌توان داد
میزان اقساط را براساس وضعیت معیشتی تعیین می‌کند
مراقب باشید ناشزه تلقی نشوید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
در مورد سوال اول می توانید درخواست مسکن مستقل کنید
سوال دوم بستگی به تمکن مالی همسر و شرایط موجود دارد
در صورت ضرورت می توانید از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله میتونید نفقه رابگیرین و خانه تهیه کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوالات شما زیاد شما نیاز به مشاوره تلفنی یا حضوری دارید اما

شما می توانید تمام حقوق مهریه نفقه و اجرت المثل خود را دریافت نمایید

ضمنا می توانید جهیزیه و سایر موارد را دریافت و طرف مقابل را ملزم نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید درخواست مسکن مستقل کنیدسوال دوم بستگی به تمکن مالی همسر و شرایط موجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
طبق قانون زوج مکلف است خانه مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسایل تهیه نماید

در صورت صدور ‌حکم اعسار زوج ، مبلغ پیش قسط و اقساط را قاضی با توجه به شرایط مالی زوج تعیین خواهد کرد
و